Даозин подпомага разграждането на хистамина от храната в червата

Вижте отзивите на потребителите, които се довериха на Даозин

Подайте отзив

Опитвали ли сте Даозин? Ще се радваме да споделите вашето мнение за продукта и опита си с други потребители. Кликнете долния бутон, за да оставите оценка.

Среден рейтинг

мариета

рейтинг 5
дата на подаване 04 август 2024 г.

След приема още на първото хапче имаше ефект,често страдам от киселини,подут корем и болки,сега тези проблеми ги няма,препоръчвам Даосин с две ръце.Главоболието значително намаля,не знаех че от хистамин може да се получи главоболие.Кожните проблеми също се разредиха,ще продължа да го приемам за да видя колко по добър ефект би имал

Михаела

рейтинг 5
дата на подаване 04 август 2024 г.

Започнах да пия Даосин в началото на миналата седмица. След два дни вече започва да усещам разликата. Чувствах се много по-добре след приема на храна. Имам енергия много повече от преди. И със сигурност бих го препоръчал на познати и приятели. Това е едно добро решение за хора с хранителна непоносимост.

Неди

рейтинг 5
дата на подаване 04 август 2024 г.

Много ми хареса продукта, още след първия прием се усеща разликата, така може да хапваш любимите си неща, без да се притесняваш от проблемите с храните, много ефикасен продукт, лесно се приема ,което е още един плюс за продукта. Важното че продукта е качествен и помага в този проблем с храните

Пламена

рейтинг 5
дата на подаване 04 август 2024 г.

Daosin ми помогна да се чувствам добре след прием на много храни, които обичам. Действието му започна да се усеща още след втория прием. Не изпитах никакви трудности в използването му. Със сигурност бих го препоръчал на мои близки и приятели след тестването.

Деница

рейтинг 5
дата на подаване 04 август 2024 г.

Хареса ми това, че продукта е в двойна защитена опаковка. Няма странен вкус, но има ефект върху подуването на стомаха ми. При приема на червено вино след това не получавам киселини. Наистина таблетките действат върху човешкия организъм. Дори и мъжа ми си купи опаковка и той да пробва. Препоръчвам.

Елена Васева

рейтинг 5
дата на подаване 04 август 2024 г.

Мисля,че има положителен ефект върху проблемите с червата,подуване,газове. Приемът е лесен.Разбира се спазвам диета,независимо,че приемам Daosin.Не се реших да премина на обща храна.Все още не съм установила към какво имам непоносимост,но май към сладки храни. Като начало съм доволна от Daosin.

Оставете оценка

Благодарим ви, че отделихте време да споделите своя опит. Попълнете полетата по-долу, за да дадете своята оценка.

Да
He

Съгласявам се личните ми данни да се обработват само при спазване на политиката на STADA за защита на личките данни. Имате достъп до информация за защита на лични данни в съответствие с чл.12 GDPR*
Съгласявам се оценката ми на продукта и цялата съпътстваща информация да се използва за маркетингови цели, включително чрез социалните медии като Facebook и Instagram.